Proclaimer

De informatie op de website www.liv.nl komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van de RDW, de Politie en de stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV).

De aangeboden informatie is zeer zorgvuldig en nauwkeurig samengesteld en gepubliceerd. Toch is het mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, onjuist en/of onvolledig is. Merkt u dit op, wilt u dit dan melden zodat de website verbeterd kan worden? U kunt een reactie geven via het contactformulier.

Privacy

Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigtechniek (LIV) hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. LIV behandelt alle informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Op www.liv.nl kunnen links en inhoud verwijzen naar een of meerdere websites die door andere partijen worden beheerd. Er is bijvoorbeeld sprake van een samenwerking met het de politie en de stichting VbV. LIV  is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze en overige websites.